Sensus Zero Yellow Deco

Zero Yellow Deco 450 g

Sensus Inblonde Zero Yellow Deco je fialový zesvětlující prášek. Zesvětlení až o 7 tónů. Ideální pro přírodní nebo citlivé vlasy. S obsahem kaolinu, meruňkového oleje a arganového oleje.

 

 Sensus Inblonde Zero Yellow Deco je fialový zesvětlující prášek. Zesvětlení až o 7 tónů. Ideální pro přírodní nebo citlivé vlasy. S obsahem kaolinu, meruňkového oleje a arganového oleje. Zesvětlující prášek pro všechny techniky zesvětlení zejména pro vlasy se silným žlutým pigmentem. Kaolin neboli bílý jíl má jemný čistící účinek. Bílý jíl je ve skutečnosti schopen absorbovat přebytečný maz a nečistoty. Díky svému speciálnímu chemickému složení pomáhá kaolin k remineralizaci a detoxikaci výměnou minerálních solí za toxiny a nečistoty. Arganový olej se získává z plodů arganového stromu, bohatých na antioxidační látky jako je vitamín E, mastné kyseliny a flavonoidy. Zabraňuje stárnutí vlasů tím, že působí proti volným radikálům. Meruňkový olej je známý především svými uklidňujícími, protizánětlivými, antiseptickými, hydratačními a zvláčňujícími vlastnostmi. Obsahuje také vitamíny A a E. Vlasy jsou díky němu méně krepaté, silnější, zdravější a bez roztřepených konečků.

Balení: 450 g

Aktivní složky a technologie:
Kaolin - absorbuje přebytečný maz a nečistoty, remineralizuje a detoxikuje vlasy
Meruňkový olej - obsahuje vitamin A a E, vlasy posílí a eliminuje vznik roztřepených konečků
Arganový olej - obsahuje antioxidační látky jako je vitamin E, mastné kyseliny a flavonoidy
Vegan Friendly - přípravek je bez živočišných složek
Gluten Free - bez lepku

Aplikace:
1. 
Míchejte s Lux aktivátorem (3%, 6%, 9%, 12%) v poměru 1:2. Výběr oxidačního krému závisí na potřebě zesvětlení a stavu vlasů.
2. Doba působení do 50 minut. Závisí na požadovaném typu zesvětlení.
Pouze pro profesionální použití. Lux aktivátor je nutno zakoupit zvlášť.