Sensus Tools Locking Spray

Tools Locking Spray 200 ml

Sensus Tools Locking Spray je bezoplachový sprej po technických úkonech. Okyselující sprej pro všechny typy vlasů. Neutralizuje účinky technické služby, stabilizuje vlasy a spouští nezbytné okyselení vlasů. Sprej je obohacený o Zanthalen, řasy Klamath, kyselinu citronovou a vitamin E.

 

Sensus Tools Locking Spray je bezoplachový sprej po technických úkonech. Okyselující sprej pro všechny typy vlasů. Neutralizuje účinky technické služby, stabilizuje vlasy a spouští nezbytné okyselení vlasů. Sprej je obohacený o Zanthalen, řasy Klamath, kyselinu citronovou a vitamin E. Zanthalen má uklidňující vlastnosti a je bohatý na minerální soli a vitamin C. Řasa Klamath má antioxidační vlastnosti díky svým složkám, jako je železo, hořčík, vápník, vitamíny B a C, Omega 3 a aminokyseliny. Má energizující a vyživující účinky pro matné, slabé a křehké vlasy. Kyselina citronová je přírodní složka získaná fermentací cukrů nebo citrusových plodů, má antioxidační a anti age vlastnosti. Zjemňuje vlasy a činí je lesklejšími a plnějšími. Vitamin E je bohatý na antioxidační vlastnosti a bojuje proti volným radikálům odpovědným za stárnutí. Stimuluje krevní oběh v pokožce hlavy, takže vlasy rostou zdravé a silné.

Balení: 200 ml

Aktivní složky a technologie:
Zanthalen - má uklidňující vlastnosti, je bohatý na minerální soli a vitamin C
Řasy Klamath - obsahují železo, hořčík, vápník, vitamíny B a C, Omega 3 a aminokyseliny, mají antioxidační vlastnosti
Kyselina citronová - má antioxidační a anti age vlastnosti, zjemňuje vlasy a činí je lesklejšími a plnějšími
Vitamin E - je bohatý na antioxidační vlastnosti a bojuje proti volným radikálům odpovědným za stárnutí, stimuluje krevní oběh
Paraben Free - přípravek je bez parabenů

Aplikace:
1.
 Po použití Locking Shampoo a Locking Conditioner, prosušte vlasy ručníkem.
2. Nastříkejte přiměřené množství do délek a konečků vlasů.
3. Jemně masírujte, začněte vlasy rozčesávat.
4. Již neoplachujte.