Illumyna Scalp

 

Scalp

Nová řada Sens.us Illumyna Scalp je léčebná produktová řada z Toskánska, která se zaměřuje nejen na péči o vlasy, ale stejnou měrou na péči o vlasovou pokožku. Tato vlasová kosmetika obsahuje vysokou koncentraci přírodních složek, které jsou zpracovány tak, aby pomohly k obnově zdravé pokožky a krásných zdravých silných zářivých vlasů.

Mezi hlavní složky řady Sens.us Illumyna Scalp patří extrakty z rostlin z Toskánska jako jsou toskánské hrozny (Vitis Vinifera), rozmarýn, kopřiva, hřebíček. Tyto přírodní složky mají antioxidační vlastnosti a pomáhají chránit pokožku hlavy a vlasy před vnějšími vlivy. Pomáhají podpořit okysličování buněk, zpomalit stárnutí pokožky, zpomalit vypadávání vlasů a usnadnit jejich opětovný růst. Pomáhají snížit vznik lupů a kožního mazu.

Sens.us Illumyna Scalp je vhodná pro všechny typy vlasů a pokožky, včetně pokožky suché a citlivé. Produktové řady skládající se převážně ze šamponů a léčebných sér jsou vhodné pro denní použití. Vlasy jsou při používání silné, zářivé a zdravé. Pokožka hydratovaná a zklidněná.

Řada Sens.us Illumyna Scalp je bez SLES, SLS, silikonů, petrolátu, alkoholu, parabenů, lepku a barviv.